Garantie

Op alle door Design in a Box uitgevoerde ontwerpen geven wij tevredenheidsgarantie.

Tijdens het ontwerpproces wordt op meerdere vaste momenten overlegd met de designer. Op deze momenten heeft u de gelegenheid om feedback te geven op de uitgevoerde werkzaamheden. Pas zodra alles door u geaccordeerd is, zal de definitieve box met alle goedgekeurde ontwerpen worden toegezonden.

Herroepingsrecht

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Klachten

Bent u niet tevreden over onze dienstverlening? Dan willen wij dat graag weten. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@designinabox.nl. Wij nemen klachten altijd serieus en proberen deze zo als mogelijk op te lossen. Als u vindt dat Design in a Box uw klacht niet goed heeft afgehandeld, of als het niet redelijk zou zijn als u uw klacht eerst bij ons zou moeten indienen, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.