Interieur stylist in Amsterdam2023-05-04T15:12:34+02:00

Jouw interieur stylist

voor Amsterdam

Binnenkort verhuizen of toe aan een nieuw interieur?

Jouw droominterieur ontwerpen wij samen met jou!

Benieuwd hoe jouw droominterieur eruit komt te zien? Plan vandaag nog een vrijblijvende intake in en maak online kennis met één van onze interieurontwerpers!

Gegarandeerd

een fijn interieur

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze ontwerpen. Daarom bieden wij de ‘niet tevreden, geld terug garantie’.

Gegarandeerd

een persoonlijk ontwerp

De digi-intake en het rechtstreekse contact met onze designer draaien om jouw smaak en jouw wensen. En dat zie je terug in je interieur.

Gegarandeerd

weten wat je kan verwachten

Geen kleine lettertjes en geen appels met peren vergelijken. Door de vaste inhoud van de box weet je precies wat je betaalt én wat je krijgt.

 Gegarandeerd een fijn interieur

 Gegarandeerd een persoonlijk ontwerp

 Gegarandeerd weten wat je kan verwachten

Op zoek naar professioneel interieuradvies in Amsterdam?

Om je goed interieuradvies te kunnen geven, moeten we je wat beter leren kennen. Graag plannen we daarom een vrijblijvende kennismaking in.

Deze intake is bij ons online op een moment dat het jou uitkomt. Tijdens het gesprek maak je kennis met de designer.

Tijdens de intake zal de designer toelichten hoe we te werk gaan en wat je van ons mag verwachten. Met de juiste vragen zal zij een goed beeld vormen van de woning, je wensen/eisen en natuurlijk jouw smaak. Doel van het gesprek is om:

  • vast te stellen welke ondersteuning je wenst;
  • om welke ruimte(s) het gaat;
  • voldoende informatie te verzamelen om daadwerkelijk aan de slag te kunnen met de eerste stap.

Uiteraard zorgen we ervoor dat je vooraf exact weet wat we gaan uitvoeren en wat het gaat kosten.

⭑⭑⭑⭑⭑
Amanda levert een geweldige unieke service met Design in a Box. Mede vanwege haar werkwijze kan ze een hoogwaardig design leveren voor een scherpe prijs. Je wordt echt meegenomen in een traject waarbij het ontwerp langzaam maar zeker vorm krijgt. Aan het einde van het traject volgt de box waarbij je de prints krijgt van het ontwerp. Tevens ontvang je via de mail een shopping list met daarop alle items en waar deze te krijgen zijn.

Arthur Ammerlaan, Google review

⭑⭑⭑⭑⭑
Voordat ik Design in a Box inschakelde wist ik echt niet waar te beginnen, terwijl we zo graag een mooi lichtplan voor onze nieuwbouwwoning wilde hebben. Het overzicht was weg!

Toen we het lichtplan de eerste keer gingen bespreken wisten we niet wat we zagen en werden we zo ontzettend blij van Amanda’s werk! Ondanks dat het digitaal is, was alles heel persoonlijk.

Amanda is een heel fijn, rustig persoon, die heel goed naar je wensen luistert. Zij bewaard overzicht wanneer de klant het kwijt is. Ze heeft ons enorm veel rust bezorgd door haar werk zo goed te doen.

Het voelde voor ons letterlijk als ontzorgen. Ik vertrouwde Amanda volledig en hoefde mij zelf geen zorgen meer te maken of het goed kwam.

José Donatz , Google review

⭑⭑⭑⭑⭑
We hebben Design in a box gevraagd om de kleuren en iets van patroonbehang te combineren zonder dat het erg druk werd. Wij vinden het namelijk belangrijk dat we een warm en comfortabel huis hebben om lekker te ontspannen na een dag hard werken. Daar heeft Design in a Box wel over nagedacht. B.v. tot de extra vulling in de zitkussens van de bank en prachtig designbehang.

Het is een prettige samenwerking omdat de designer goed kan luisteren en inbeeldingsvermogen heeft in de situatie ondanks dat het alles digitaal verloopt.
Ik had met enige regelmaat items die ik tijdens het ontwerpproces wilde voorleggen. Dit kon gemakkelijk via e-mail of whatsapp sturen en ik kreeg binnen no time een reactie. Doordat er zo snel wordt gereageerd, wordt ‘op afstand’ opeens ‘heel dichtbij’.

Ondanks dat Design in a Box geen keuken advies gaf, ben ik wel heel blij dat ze mee hebben gekeken met de kleuren-en materialen van de keuken.
Wij hebben namelijk een open keuken en nu komen alle kleuren mooi bij elkaar en is het een geheel.

Vooraf werden er duidelijke afspraken gemaakt over het budget. De shoppinglist was voor mij echt een uitkomst, superhandig! Binnen een half uur had ik uiteindelijk alles besteld. Nu is het nog even wachten op de meubels. We doen Design in a Box dus zeker aanbevelen. Een dikke JA dus!

Kees Uittenbogaard, Google review

Veelgestelde vragen

Kan Design in a Box mij van A tot Z ontzorgen bij de inrichting van de ruimte?2023-01-31T15:59:17+01:00

Zeker! Als interieurontwerper kunnen we samen door het creatieve interieurproces lopen en zorgen we dat alles volgens jouw wensen en specificaties wordt uitgevoerd. Als jij geen zin hebt om zelf te klussen, kunnen wij jouw ook volledig ontzorgen. Wij denken mee vanaf het moodboard tot aan het 3D-ontwerp en regelen alles, van offertes opvragen tot aan de realisatie. Laat het ons weten, we nemen graag alles uit handen.

Ik wil betrokken worden bij het ontwerpproces, maar niet bij de uitvoering. Is dit mogelijk?2023-01-31T09:38:46+01:00

Ja, dit is zeker mogelijk. Tijdens het ontwerpproces zal je interieurontwerper contact met je hebben om jouw input te bespreken en alle voorstellen aan je voor te leggen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om bij te sturen als nodig. De uitvoering van het project kun je echter aan de interieurontwerper overlaten, tenzij je dit wil uitvoeren. Het is aan jou om aan te geven in welke mate je betrokken wilt zijn bij het proces, en de interieurontwerper zal hier rekening mee houden.

Wat is de meerwaarde van het inschakelen van een interieurontwerper?2023-01-27T12:41:36+01:00

Er zijn veel voordelen aan het inschakelen van een interieurontwerper. Ten eerste hebben wij de kennis en ervaring om een efficiënte en esthetisch aantrekkelijke ruimte te creëren. Wij kunnen helpen bij het maken van keuzes voor materialen, kleuren en meubels, en zorgen dat alles op elkaar aansluit. Bovendien kunnen wij ook helpen met het oplossen van praktische problemen, zoals het optimaliseren van de verlichting en het creëren van opbergruimte. Een interieurontwerper kan ook helpen bij het besparen van tijd en geld door het vermijden van fouten. Kortom, een interieurontwerper kan zorgen voor een mooi, functioneel en efficiënt ontworpen interieur waar je je thuis voelt.

Wanneer is het beste moment om Design in a Box in te schakelen voor mijn interieurontwerp?2023-01-31T09:11:54+01:00

Je kan ons altijd inschakelen. Maar het beste moment om ons in te schakelen is eigenlijk zo vroeg mogelijk, bijvoorbeeld wanneer je een koopovereenkomst tekent voor een nieuwe woning. Op deze manier kunnen we meedenken over de indeling van de ruimtes en het bepalen van de lichtpunten, de stopcontacten en het schakelmateriaal. Hierdoor krijg je een interieurontwerp dat optimaal aansluit op de bouwkundige situatie van jouw woning. Daarnaast kunnen wij jou ontzorgen in de keuzes van materialen, kleuren en het visualiseren in 3D.

Hoe word ik als bewoner betrokken bij het interieurontwerpproces bij Design in a Box?2023-01-27T12:34:33+01:00

Bij Design in a Box geloven we dat een goede communicatie en betrokkenheid van de bewoner essentieel is voor een geslaagd interieurontwerpproject. Vanaf het begin nemen we jou stapsgewijs mee in het proces, van de eerste schetsen tot de eindresultaten. Dit maakt het proces leuker en veel persoonlijker.

Hoe persoonlijk is het interieurontwerp bij Design in a Box?2023-02-08T09:33:32+01:00

Bij Design in a Box geloven we dat iedereen het recht heeft op een uniek en persoonlijk interieur. Onze designs zijn gemaakt met de nieuwste trends in gedachten, maar kunnen worden aangepast aan jouw specifieke smaak en stijl. Wij bieden een brede selectie van kleuren en materialen, en onze ontwerper werkt graag met jouw samen om jouw droomhuis te creëren.

Is overleg altijd tijdens kantooruren?2022-12-28T16:44:09+01:00

Nee, zeker niet. We houden graag rekening met jouw beschikbaarheid. Heb je de voorkeur voor overleg in de avond, dan is dat geen probleem. In het weekend zijn wij niet bereikbaar.

In hoeverre speelt een meubelplan een rol met het opstellen van een lichtplan?2022-12-28T16:46:39+01:00

Het meubelplan is van groot belang. In eerste instantie kijkt de bewoner samen met de designer hoe de ruimte ingericht kan worden. Na de indeling en het bespreken van jouw leefstijl wordt er een lichtplan op maat gemaakt.

Ik wil niet al mijn meubels nieuw hebben. Is dat een probleem?2022-12-28T16:44:26+01:00

Nee, natuurlijk niet. Wij weten als geen ander dat sommige items in jouw interieur onvervangbaar zijn. Tijdens de intake zullen we je daarom vragen met welke ‘blijvers’ we rekening moeten houden.

Ga naar de bovenkant