Online interieurbegeleiding2023-01-29T21:38:09+01:00

Laat de stress achter en geniet van de voorpret van je nieuwe woning

Je wordt echt meegenomen in een traject waarbij het ontwerp langzaam maar zeker vorm krijgt.
Arthur Ammerlaan, Google review

Je bent het zat! Zoveel keuzes en deadlines, hoewel je eigenlijk nog maar net getekend hebt voor jouw nieuwe woning. Je voelt je opgejaagd, terwijl je op dit moment juist voorpret zou moeten hebben.

Zo zou geen enkele nieuwe huiseigenaar zich moeten voelen: jij dus ook niet.

Allereerst wil ik je geruststellen.

Met jouw aannemer of kopersbegeleiding is waarschijnlijk niets mis. Zij doen eigenlijk gewoon wat ze moeten doen. Zij moeten tenslotte vroeg in het proces weten waar bijvoorbeeld muren, lichtpunten en aansluitingen voor badkamers en keukens moeten komen. Dit zijn keuzes waar wij als huiseigenaren zo vroeg in het proces nog helemaal niet op zitten te wachten.

Omdat de keuzes toch gemaakt moeten worden en vaak grote impact hebben op de rest van het proces, kunnen veel mensen wel wat hulp gebruiken. En dit is precies wat de online interieurbegeleiding van Design in a Box doet.

Plan vandaag nog jouw online interieurbegeleiding en verlos jezelf binnen 1 uur van chaos en keuzestress. Overzicht en tijdig de juiste keuzes ter voorbereiding op jouw droominterieur zijn het resultaat.

Maak kennis met Design in a Box Online interieurbegeleiding

Stel je eens voor dat je binnenstapt in jouw droominterieur, waarin al jouw lievelingskleuren en -materialen mooi samenkomen, de indeling perfect is en ook de verlichting helemaal klopt. Dat zou toch geweldig zijn?

Wil jij:

 • Nu de juiste keuzes maken – in plaats van achteraf kostbare of lelijke correcties te moeten doorvoeren
 • Voorkomen dat je onderdelen vergeet – Design in a Box geeft je overzicht, waardoor je het vanaf het begin in de juiste volgorde aanpakt
 • Ook weer voorpret beleven aan je nieuwe woning – zonder dat iedere gewenste aanpassing direct een uitdaging wordt
 • Wat spannendere interieurkeuzes maken, maar ben je bang dat het niet goed uitpakt
 • Bestaande en nieuwe meubels combineren, maar heb je geen idee hoe je dit aanpakt
 • Eenheid in jouw interieur, waarbij meerdere interieurstijlen samen één geheel vormen

Ontwikkeld door interieurontwerper Amanda Kuijper

Ik ben Amanda, de oprichter van Design in a Box. Ik weet als geen ander hoeveel stress een nieuwe woning kan opleveren.
Na de aankoop van mijn eigen woning stond ik op het punt om door de tijdsdruk verkeerde keuzes te maken en mijn budget enorm te overschrijden. Ik ontwikkelde een aanpak die mij de juiste keuzes op de juiste momenten binnen het proces liet maken.
Die aanpak hield niet alleen rekening met mijn interieurwensen, maar ook die van mijn partner. Daarbij hielp hij ons ook nog eens om binnen ons budget te blijven. En dat terwijl het interieur juist supergaaf is geworden.

Halleluja

Toen bleek dat mijn aanpak niet alleen voor mij, maar ook voor andere nieuwe huiseigenaren goed werkt, ben ik Design in a Box gestart. En omdat ik zo overtuigd ben van mijn Online interieurbegeleiding – en ik jouw geld niet wil houden in het zeldzame geval dat jij er niet tevreden over bent – bedacht ik de unieke Design in a Box tevredenheidsgarantie.

‘Niet tevreden, geld terug’-garantie

Wanneer je, om welke reden dan ook, niet tevreden bent met het resultaat van mijn Online interieurbegeleiding, dan stort ik je het volledige aankoopbedrag terug.

 • Je hoeft niets te bewijzen
 • Je hoeft geen lange formulieren in te vullen
 • Je hoeft geen moeilijke vragen te beantwoorden

Een simpel berichtje tijdens of na afloop van de sessie is voldoende om het volledige aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug te krijgen.

Amanda Kuijper
Oprichtster Design in a Box

Tientallen huiseigenaren gingen je al voor

Inmiddels hebben tientallen huiseigenaren van verschillende type woningen door heel Nederland hun voordeel gedaan met de Online interieurbegeleiding van Design in a Box. En met succes. De positieve reviews bewijzen het. Zo geeft het overgrote deel een uitstekende beoordeling (4,8 van de 5 ⭐) op Google. Ge-wel-dig!

Het is een prettige samenwerking omdat de designer goed kan luisteren en inbeeldingsvermogen heeft in de situatie ondanks dat het alles digitaal verloopt. Ik had met enige regelmaat items die ik tijdens het ontwerpproces wilde voorleggen. Dit kon gemakkelijk via e-mail of whatsapp sturen en ik kreeg binnen no time een reactie. Doordat er zo snel wordt gereageerd, wordt ‘op afstand’ opeens ‘heel dichtbij’.
Kees Uittenbogaard
Voordat ik Design in a Box inschakelde wist ik echt niet waar te beginnen, terwijl we zo graag een mooi lichtplan voor onze nieuwbouwwoning wilde hebben. Het overzicht was weg! Toen we het lichtplan de eerste keer gingen bespreken wisten we niet wat we zagen en werden we zo ontzettend blij van Amanda’s werk! Ondanks dat het digitaal is, was alles heel persoonlijk.
José Donatz
We zijn goed geholpen door Amanda bij het opstellen van een lichtplan voor de begane grond van een nieuwbouwwoning. Door de juiste vragen te stellen en rekening te houden met onze wensen en stijl heeft zij bepaald waar we lichtpunten moeten aanbrengen in onze woning (want wij hadden echt geen idee waar te beginnen). Daarnaast heeft ze ook nog extra een lichtplan gemaakt voor de badkamer. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Pluspunten voor de snelheid waarmee ze het lichtplan heeft gemaakt, gezien een naderende deadline van onze kant. Top service! Bedankt.
Tara Kebeck
We worked with David and he was very kind and helpful. Good recommendations of furniture and good light plan are what we find most helpful.
Tiên Trần
Ontzettend bedankt voor je prettige werkwijze, je advies en fijne open houding.
Je bent altijd van harte welkom om langs te komen. We laten het zeker weten wanneer alles klaar is.
Hartelijke groet,
Fariba & Dick
Fariba en Dick

Ik gun het je zo om, net als ik, een droominterieur te creëren dat niet alleen mooi is, maar waar jij je ook goed bij voelt. Het is ook ECHT voor jou mogelijk. ❤️ En daarom, omdat je misschien toch nog twijfelt, geef ik je een vriendelijke ‘start’-duwtje in de rug en krijg je alleen vandaag € 100,- introductiekosting op mijn Online interieurbegeleiding.

Online interieurbegeleiding inplannen

Jij kiest voor Design in a Box omdat:

 • je snel rust en overzicht krijgt in het voortraject van je nieuwe woning
 • het geschikt is voor alle type woningen
 • je zelf kiest met welk vraagstuk je geholpen wil worden
 • je voorkomt dat je zaken vergeet of verkeerde keuzes maakt

⏰ Nu met € 100,- introductiekorting

(4,8)

€ 199,- € 99,-

Niet tevreden = geld terug

HET adres voor interieuradvies, styling en kleur – zeker ook als het inhuren van een persoonlijke styliste niet in het budget past. We zijn super blij met het resultaat en in tegenstelling tot de verwachting, was het juist heel persoonlijk! Amanda en Vincent zijn zelfs mee geweest met bezoeken aan een aantal leveranciers. Er wordt rekening gehouden met je smaak en voorkeuren en daar waar er twijfel is, begint Amanda gewoon weer opnieuw tot het resultaat naar wens is. Heel gaaf om te zien wat Amanda van een ruimte kan maken qua indeling en kleur. Wij hadden dit niet verzonnen.
Suzanne Bakker
Bedankt voor de prettige samenwerking. We zullen de komende tijd stapsgewijs met het advies aan de slag gaan om geleidelijk toe te groeien naar een vernieuwd interieur.
Martin en Ilse Nijkamp

Vaak gestelde vragen en antwoorden

Wat is de meerwaarde van het inschakelen van een interieurontwerper?2023-01-27T12:41:36+01:00

Er zijn veel voordelen aan het inschakelen van een interieurontwerper. Ten eerste hebben wij de kennis en ervaring om een efficiënte en esthetisch aantrekkelijke ruimte te creëren. Wij kunnen helpen bij het maken van keuzes voor materialen, kleuren en meubels, en zorgen dat alles op elkaar aansluit. Bovendien kunnen wij ook helpen met het oplossen van praktische problemen, zoals het optimaliseren van de verlichting en het creëren van opbergruimte. Een interieurontwerper kan ook helpen bij het besparen van tijd en geld door het vermijden van fouten. Kortom, een interieurontwerper kan zorgen voor een mooi, functioneel en efficiënt ontworpen interieur waar je je thuis voelt.

Wanneer is het beste moment om Design in a Box in te schakelen voor mijn interieurontwerp?2023-01-31T09:11:54+01:00

Je kan ons altijd inschakelen. Maar het beste moment om ons in te schakelen is eigenlijk zo vroeg mogelijk, bijvoorbeeld wanneer je een koopovereenkomst tekent voor een nieuwe woning. Op deze manier kunnen we meedenken over de indeling van de ruimtes en het bepalen van de lichtpunten, de stopcontacten en het schakelmateriaal. Hierdoor krijg je een interieurontwerp dat optimaal aansluit op de bouwkundige situatie van jouw woning. Daarnaast kunnen wij jou ontzorgen in de keuzes van materialen, kleuren en het visualiseren in 3D.

Hoe persoonlijk is het interieurontwerp bij Design in a Box?2023-02-08T09:33:32+01:00

Bij Design in a Box geloven we dat iedereen het recht heeft op een uniek en persoonlijk interieur. Onze designs zijn gemaakt met de nieuwste trends in gedachten, maar kunnen worden aangepast aan jouw specifieke smaak en stijl. Wij bieden een brede selectie van kleuren en materialen, en onze ontwerper werkt graag met jouw samen om jouw droomhuis te creëren.

Ga naar de bovenkant