Onze designboxen2023-08-26T11:27:09+02:00

De ultieme tip voor een succesvolle verhuizing of verbouwing: Begin met een goed doordacht plan!

Betrek ons bij je project om je te helpen bij het optimaliseren van ruimtes, het maken van slimme ontwerpkeuzes en het voorkomen van verkeerde aankopen. Wij kennen de valkuilen en uitdagingen die vaak gepaard gaan met het inrichten van een nieuw interieur.

Door samen te werken met een interieurontwerper zet je een belangrijke stap in de richting van een succesvolle verhuizing of verbouwing. Wij kunnen je begeleiden bij elke stap van het proces en ervoor zorgen dat je eindresultaat niet alleen mooi is, maar ook functioneel en persoonlijk.

⭑⭑⭑⭑⭑
HET adres voor interieuradvies, styling en kleur – zeker ook als het inhuren van een persoonlijke styliste niet in het budget past. We zijn super blij met het resultaat en in tegenstelling tot de verwachting, was het juist heel persoonlijk! Amanda en Vincent zijn zelfs mee geweest met bezoeken aan een aantal leveranciers. Er wordt rekening gehouden met je smaak en voorkeuren en daar waar er twijfel is, begint Amanda gewoon weer opnieuw tot het resultaat naar wens is. Heel gaaf om te zien wat Amanda van een ruimte kan maken qua indeling en kleur. Wij hadden dit niet verzonnen.

Suzanne Bakker, Google review

Onze designboxen

Inspiratiebox

 • Kennismakingsgesprek
 • Moodboard
 • Adviesgesprek 1
 • Verschillende indelingen (meubelpan) uitgewerkt in plattegrond
 • Adviesgesprek 2
 • Concept van kleuren + materialen
 • Adviesgesprek 3
 • Concreet advies voor kleuren, stoffering, meubels
 • Adviesgesprek 4

Creatiebox

 • Kennismakingsgesprek
 • Moodboard
 • Adviesgesprek 1
 • Verschillende indelingen (meubelplan) uitgewerkt in plattegrond
 • Adviesgesprek 2
 • Concept van kleuren + materialen
 • Adviesgesprek 3
 • Concreet advies voor kleuren, stoffering, meubels
 • Adviesgesprek 4
 • 2D-uitwerking van de ruimte
 • Adviesgesprek 5

Belevingsbox

 • Kennismakingsgesprek
 • Moodboard
 • Adviesgesprek 1
 • Verschillende indelingen (meubelplan) uitgewerkt in plattegrond
 • Adviesgesprek 2
 • Concept van kleuren + materialen
 • Adviesgesprek 3
 • Concreet advies voor kleuren, stoffering, meubels
 • Gekozen meubelplan met concept lichtplan (optie 2)
 • Concreet advies lichtplan (optie 2)
 • Adviesgesprek 4
 • 3D-uitwerking van de ruimte
 • Adviesgesprek 5

⭑⭑⭑⭑⭑
We hebben Design in a box gevraagd om de kleuren en iets van patroonbehang te combineren zonder dat het erg druk werd. Wij vinden het namelijk belangrijk dat we een warm en comfortabel huis hebben om lekker te ontspannen na een dag hard werken. Daar heeft Design in a Box wel over nagedacht. B.v. tot de extra vulling in de zitkussens van de bank en prachtig designbehang.

Het is een prettige samenwerking omdat de designer goed kan luisteren en inbeeldingsvermogen heeft in de situatie ondanks dat het alles digitaal verloopt.
Ik had met enige regelmaat items die ik tijdens het ontwerpproces wilde voorleggen. Dit kon gemakkelijk via e-mail of whatsapp sturen en ik kreeg binnen no time een reactie. Doordat er zo snel wordt gereageerd, wordt ‘op afstand’ opeens ‘heel dichtbij’.

Ondanks dat Design in a Box geen keuken advies gaf, ben ik wel heel blij dat ze mee hebben gekeken met de kleuren-en materialen van de keuken.
Wij hebben namelijk een open keuken en nu komen alle kleuren mooi bij elkaar en is het een geheel.

Vooraf werden er duidelijke afspraken gemaakt over het budget. De shoppinglist was voor mij echt een uitkomst, superhandig! Binnen een half uur had ik uiteindelijk alles besteld. Nu is het nog even wachten op de meubels. We doen Design in a Box dus zeker aanbevelen. Een dikke JA dus!

Kees Uittenbogaard, Google review

Jouw droominterieur in slechts 4 stappen

(Geheel vrijblijvend)

Veelgestelde vragen

Kan Design in a Box mij van A tot Z ontzorgen bij de inrichting van de ruimte?2023-01-31T15:59:17+01:00

Zeker! Als interieurontwerper kunnen we samen door het creatieve interieurproces lopen en zorgen we dat alles volgens jouw wensen en specificaties wordt uitgevoerd. Als jij geen zin hebt om zelf te klussen, kunnen wij jouw ook volledig ontzorgen. Wij denken mee vanaf het moodboard tot aan het 3D-ontwerp en regelen alles, van offertes opvragen tot aan de realisatie. Laat het ons weten, we nemen graag alles uit handen.

Ik wil betrokken worden bij het ontwerpproces, maar niet bij de uitvoering. Is dit mogelijk?2023-01-31T09:38:46+01:00

Ja, dit is zeker mogelijk. Tijdens het ontwerpproces zal je interieurontwerper contact met je hebben om jouw input te bespreken en alle voorstellen aan je voor te leggen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om bij te sturen als nodig. De uitvoering van het project kun je echter aan de interieurontwerper overlaten, tenzij je dit wil uitvoeren. Het is aan jou om aan te geven in welke mate je betrokken wilt zijn bij het proces, en de interieurontwerper zal hier rekening mee houden.

Wat is de meerwaarde van het inschakelen van een interieurontwerper?2023-01-27T12:41:36+01:00

Er zijn veel voordelen aan het inschakelen van een interieurontwerper. Ten eerste hebben wij de kennis en ervaring om een efficiënte en esthetisch aantrekkelijke ruimte te creëren. Wij kunnen helpen bij het maken van keuzes voor materialen, kleuren en meubels, en zorgen dat alles op elkaar aansluit. Bovendien kunnen wij ook helpen met het oplossen van praktische problemen, zoals het optimaliseren van de verlichting en het creëren van opbergruimte. Een interieurontwerper kan ook helpen bij het besparen van tijd en geld door het vermijden van fouten. Kortom, een interieurontwerper kan zorgen voor een mooi, functioneel en efficiënt ontworpen interieur waar je je thuis voelt.

Wanneer is het beste moment om Design in a Box in te schakelen voor mijn interieurontwerp?2023-01-31T09:11:54+01:00

Je kan ons altijd inschakelen. Maar het beste moment om ons in te schakelen is eigenlijk zo vroeg mogelijk, bijvoorbeeld wanneer je een koopovereenkomst tekent voor een nieuwe woning. Op deze manier kunnen we meedenken over de indeling van de ruimtes en het bepalen van de lichtpunten, de stopcontacten en het schakelmateriaal. Hierdoor krijg je een interieurontwerp dat optimaal aansluit op de bouwkundige situatie van jouw woning. Daarnaast kunnen wij jou ontzorgen in de keuzes van materialen, kleuren en het visualiseren in 3D.

Hoe word ik als bewoner betrokken bij het interieurontwerpproces bij Design in a Box?2023-01-27T12:34:33+01:00

Bij Design in a Box geloven we dat een goede communicatie en betrokkenheid van de bewoner essentieel is voor een geslaagd interieurontwerpproject. Vanaf het begin nemen we jou stapsgewijs mee in het proces, van de eerste schetsen tot de eindresultaten. Dit maakt het proces leuker en veel persoonlijker.

Hoe persoonlijk is het interieurontwerp bij Design in a Box?2023-02-08T09:33:32+01:00

Bij Design in a Box geloven we dat iedereen het recht heeft op een uniek en persoonlijk interieur. Onze designs zijn gemaakt met de nieuwste trends in gedachten, maar kunnen worden aangepast aan jouw specifieke smaak en stijl. Wij bieden een brede selectie van kleuren en materialen, en onze ontwerper werkt graag met jouw samen om jouw droomhuis te creëren.

Is het overleg met de interieurontwerper op een fysieke locatie?2023-01-31T09:40:15+01:00

Nee, het overleg met de interieurontwerper hoeft niet op een fysieke locatie plaats te vinden. Er kan gebruik gemaakt worden van digitale hulpmiddelen zoals Zoom waarmee online overlegd kan worden. De interieurontwerper kan het ontwerpproces via haar beeldscherm delen.

Heb ik invloed op de inhoud van de box?2021-03-16T22:23:59+01:00

Ja, natuurlijk. Het draait uiteindelijk om een ontwerp van jouw kamer. De onderdelen van een box, zoals een moodboard en een meubelplan, staan per box omschreven. Wàt er bijvoorbeeld op het moodboard of meubelplan komt te staan is volledig maatwerk en afhankelijk van de input die jij geeft.

Hoe kan ik er zeker van zijn dat mijn interieurontwerper mijn smaak en stijl begrijpt?2023-01-31T09:26:20+01:00

Als je op zoek bent naar iemand die jouw stijl en smaak begrijpt, is het belangrijk om de vrijblijvende kennismaking in te plannen en betrokken te zijn tijdens het ontwerpproces. Tijdens het ontwerpproces heb je soms meerdere malen contact met jouw interieurontwerper. Op dat moment wordt jouw input besproken en worden voorstellen aan jouw voorgelegd. Hierdoor kan je samen een mooi resultaat bereiken en voorkom je dat je iets krijgt wat niet aansluit bij jouw wensen.

Ga naar de bovenkant