Het (ver)bouwen van een huis vraagt om zekerheden. Wij bieden die in de vorm van een transparant en persoonlijk interieurontwerp.

Onze 3 zekerheden

Transparant

Interieuradvies is een breed begrip. Van gratis tips van verkopers in een woonwinkel, tot onnavolgbare ontwerptrajecten door ontwerpguru’s en alles daar tussenin. Als buitenstaander is het vaak lastig te beoordelen wat je precies krijgt en wat je moet betalen.

Wij hebben ervoor gekozen om ons aanbod heel concreet te maken, zodat je precies weet wat je mag verwachten. Je kunt kiezen uit 3 zorgvuldig samengestelde interieurboxen. De inhoud van de boxen hebben we met duidelijke voorbeelden omschreven.

Vooraf is exact duidelijk welke stappen je met onze designer doorloopt, wat er van jou verwacht wordt en wat je uiteindelijk ontvangt.

Persoonlijk

Interieur is geen ‘one-size-fits-all’. Wij weten hoe belangrijk het is om van jouw huis een thuis te maken en nemen de tijd om jouw ruimte en wensen te leren kennen.

Het ontwerp wordt volledig op maat gemaakt op basis van jouw persoonlijke input. Tijdens het ontwerpproces heb je verschillende overlegmomenten met onze designer, om bij te sturen waar dat gewenst is.

En met het productaanbod van onze ca 100 partners, zit er altijd wel iets tussen naar jouw smaak.

Geen risico

Als je voor Design in a Box kiest loop je geen risico. Je weet vooraf exact wat je afneemt en wordt gaandeweg ondersteund door een professionele interieurontwerper. Met jouw persoonlijke en volgende gelegenheid om bij te sturen, weet je zeker dat je interieurontwerp uiteindelijk in de smaak valt.

Een groot voordeel is dat jouw interieur als geheel wordt uitgedacht. Je hebt dus nooit meer een mismatch met een kleed, bank of tafel die toch niet lekker past.

Achtergrond

Onze interieurontwerpster Amanda Kuijper heeft aan de Interieuracademie in Rotterdam de opleiding Interieurstylist en de opleiding Binnenhuisarchitectuur gevolgd.

Onze partners

Design in a Box werkt o.a. samen met de volgende partners: