Het (ver)bouwen van een huis vraagt om zekerheden. Wij bieden die in de vorm van een transparant en persoonlijk interieurontwerp.

Onze 3 zekerheden

Transparant

Interieuradvies is een breed begrip. Van gratis tips van verkopers in een woonwinkel, tot onnavolgbare ontwerptrajecten door ontwerpguru’s en alles daar tussenin. Als buitenstaander is het vaak lastig te beoordelen wat je precies krijgt en wat je moet betalen.

Wij hebben ervoor gekozen om ons aanbod heel concreet te maken, zodat je precies weet wat je mag verwachten. Je kunt kiezen uit 3 zorgvuldig samengestelde interieurboxen. De inhoud van de boxen hebben we met duidelijke voorbeelden omschreven.

Vooraf is exact duidelijk welke stappen je met onze designer doorloopt, wat er van jou verwacht wordt en wat je uiteindelijk ontvangt.

Persoonlijk

Interieur is geen ‘one-size-fits-all’. Wij weten hoe belangrijk het is om van jouw huis een thuis te maken en nemen de tijd om jouw ruimte en wensen te leren kennen.

Het ontwerp wordt volledig op maat gemaakt op basis van jouw persoonlijke input. Tijdens het ontwerpproces heb je verschillende overlegmomenten met onze designer, om bij te sturen waar dat gewenst is.

En met het productaanbod van onze ca 130 partners, zit er altijd wel iets tussen naar jouw smaak.

Geen risico

Als je voor Design in a Box kiest loop je geen risico. Je weet vooraf exact wat je afneemt en wordt gaandeweg ondersteund door een professionele interieurontwerper. Met jouw persoonlijke en volgende gelegenheid om bij te sturen, weet je zeker dat je interieurontwerp uiteindelijk in de smaak valt.

Een groot voordeel is dat jouw interieur als geheel wordt uitgedacht. Je hebt dus nooit meer een mismatch met een kleed, bank of tafel die toch niet lekker past.

Jouw droominterieur in slechts 4 stappen

(Geheel vrijblijvend)

Achtergrond

Amanda Kuijper

Amanda staat bekend om haar eigen identiteit. Door haar creatieve en georganiseerde persoonlijkheid onderscheidt zij zich als ze voor jouw interieur aan de slag gaat. Met haar kun je een ruimte optimaal indelen. Ze heeft verstand van looplijnen, indelen van ruimte, zichtlijnen en creëert sfeer in een ruimte door middel van kleur, materiaal, kunst, lichtgebruik en accessoires.

Amanda krijgt door goed te luisteren in een persoonlijk online gesprek een compleet beeld van wat jij belangrijk vindt en hoe een woning perfect aansluit op jouw levensstijl en wensen. Met praktijkervaring en kennis die ze heeft opgedaan met haar opleidingen Interieurstylist en Binnenhuisarchitectuur krijgt iedereen een advies op maat. Ze maakt haar idee graag visueel met een lichtplan, 2D-uitwerking of een 3D-uitwerking.

David Jezior

Je kan van David verwachten dat hij orde in de chaos schept met zijn gestructureerde aanpak. Hij laat zich leiden door de unieke achtergrond en persoonlijkheid van de bewoners. Jouw vraagstukken zijn voor hem een uitnodiging om te zoeken naar functionele en creatieve oplossingen. Hier gebruikt hij de kennis en vaardigheden voor die hij heeft opgedaan in zijn opleiding aan de Interieuracademie.

David haalt zijn inspiratie uit de natuur, technische ontwikkelingen en de reeds aanwezige elementen in jouw woning, zoals het prachtige uitzicht of een ornamenteel plafond. Ook zijn Licht en Zicht essentiële onderdelen van ieder ontwerp dat jij van David krijgt. Jouw visie wordt door hem met veel plezier tot leven gebracht met behulp van handgemaakte schetsen en fotorealistische 3D-uitwerking.

Interieurontwerp is onze passie,
Met stijlvolle meubels en decoratie,
Een huis dat is ingericht met flair,
Maakt ons hart sneller kloppen van vreugde.

Van woonkamers tot keukens,
Van slaapkamers tot badkamers,
We creëren ruimtes die uniek zijn,
Met aandacht voor detail en kleuren.

Een bank in de perfecte tint groen,
Een prachtige kroonluchter boven de eettafel,
Een kleurrijke wanddecoratie,
Maakt een huis echt compleet.

We houden van natuurlijke materialen,
Zoals hout, linnen en aardewerk,
Ze geven een ruimte een warme uitstraling,
En zorgen voor een gezellige sfeer.

Met de juiste verlichting en accessoires,
Maakt jouw een huis tot een thuis,
Een plek waar je je op je gemak voelt,
En waar je je echt kan ontspannen.

Van modern tot klassiek,
Van rustiek tot industrieel,
We hebben een stijl voor iedereen,
En we houden van het creëren van een unieke look.

Laten we samen werken aan jouw droomhuis,
Met onze kennis en ervaring,
We helpen je bij het realiseren van jouw interieurvisie,
En maken jouw huis een plaats waar je trots op bent.