Kleuren en materialenplan

Voor het hoogste appartementengebouw ‘The CoolTower’ in Rotterdam mochten wij een woning inrichten. De toren is maar liefst 150 meter hoog waarmee je vanuit dit luxe appartement een gegarandeerd een prachtig uitzicht over de hele stad ervaart.

De opdrachtgevers vinden het belangrijk dat dit de ideale plek wordt om je even terug te trekken uit de hectiek van alledag. Met de luxueuze woonkamer kan je tv-kijken maar ook heerlijk van het panoramisch uitzicht van maar liefst 180 graden genieten. Evengoed kan je extra genieten van de comfortabele leeshoek waar je lekker weg kunt dromen bij de verhalen.

De magnifieke rondingen van de pilaren hebben de basis gevormd voor het interieur. Wij hebben bewust de architectuur terug laten komen in het interieur. Het kiezen van de juiste verlichting voor je woning kan soms een moeilijke opgave zijn. Met het verlichtingsplan hebben voor verschillende settings licht gecreëerd.

Industriële uitstraling in een stoere ruimte

De bewoners van deze stoere, industrieel ingerichte ruimte houden van een robuuste uitstraling en materialen die tegen een stootje kunnen. De kleuren van de wanden en de details van het interieur geven de ruimte een industrieel karakter. Hoewel de kamer niet groot is, hebben we ervoor gekozen om te werken met donkere kleuren die goed samengaan met het daglicht dat door de vele ramen naar binnen komt.

Moderne keuken met open en ruimtelijk gevoel

De keuken is voorzien van alle gemakken, waaronder een inductiekookplaat met een geïntegreerde afzuigkap. Dit zorgt voor een open ruimte en geeft een ruimtelijk gevoel. Het kookeiland is een ideale plek om te tafelen, maar voor grotere groepen hebben we ook een aparte zitplek gecreëerd. De hanglampen hebben een goudkleurige binnenkant en zorgen voor een sfeervolle verlichting door de gleuf in het midden van de lamp.

Speelse tv-hoek en panoramisch uitzicht op de stad

De bank staat schuin in de hoek en heeft een speels karakter gekregen. Door dit hoekje op deze manier af te kaderen is het echt een tv-hoek geworden. De architectonische pilaren die in deze hoek staan vullen de ruimte goed aan en maken het geheel af. En als kers op de taart, is er op de 7e etage een mooi panoramisch uitzicht over de hele stad. Een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht na een drukke dag werken.