Voor deze ruime twee-onder-een-kapwoning in de nieuwbouwwijk Kloostervelden in Etten-Leur hebben we een meubelplan voor de woonkamer met eetkamer en garage (toekomstige slaapkamer) ontworpen. Na het bepalen waar alle vaste elementen en meubelstukken samenkomen heeft de designer een lichtplan (3) uitgewerkt.

Bij binnenkomst tref je weinig daglicht aan. De spots die in het railsysteem zitten kunnen het daglicht van het natuurlijk licht reproduceren. Dit is ideaal voor als je achter je bureau gaat zitten. Samen met het functioneel licht rondom je werkplek voorkomt dat je oververmoeid raakt en blijf je geconcentreerd.

Om te zorgen dat je ’s avonds niet alleen in wit licht zit, hebben we rekening gehouden met sfeerverlichting. De sfeerverlichting is wat geler van kleur, wat voor meer warmte in huis zorgt. Door verschillende armaturen te plaatsen creëert de designer meer sfeer in de woning. Met accentverlichting leggen we extra nadruk op de uitvergrote privéfoto’s. Die zijn échte blikvangers in dit interieur.

Voordat ik Design in a Box inschakelde wist ik echt niet waar te beginnen, terwijl we zo graag een mooi lichtplan voor onze nieuwbouwwoning wilde hebben. Het overzicht was weg!

“Toen we het lichtplan de eerste keer gingen bespreken wisten we niet wat we zagen en werden we zo ontzettend blij van Amanda’s werk! Ondanks dat het digitaal is, was alles heel persoonlijk.

Amanda is een heel fijn, rustig persoon, die heel goed naar je wensen luistert. Zij bewaard overzicht wanneer de klant het kwijt is. Ze heeft ons enorm veel rust bezorgd door haar werk zo goed te doen.

Het voelde voor ons letterlijk als ontzorgen. Ik vertrouwde Amanda volledig en hoefde mij zelf geen zorgen meer te maken of het goed kwam.”

José en Peter Donatz

Lichtplan met maatlijnen

Lichtplan met schakelaars