Het stel was op zoek naar een interieurontwerper die in staat was om hun twee verschillende interieurstijlen samen te voegen. De man houdt van een modern en industrieel ontwerp, strak en zonder teveel kleur of poespas. De vrouw houdt ook van een modern en industrieel ontwerp, maar was meer geneigd naar kleur en rotan. Ze kwamen bij ons voor hulp en we namen de uitdaging aan.

Als interieurontwerper ben ik er trots op om deze unieke combinatie van interieurstijlen voor dit stel te creëren. Wij zijn begonnen met het gebruik van neutrale kleuren in de basis van de woonkamer. Vervolgens zijn we gaan werken aan de versterking van de lengte van de woning.

Via de stalendeur betreedt u de woonkamer, die is ingericht met neutrale kleuren. We wilden de lengte van de woning benadrukken, dus vielen onze ogen op de mooie lange zuilen die een zwarte look kregen. Aan de linkerkant staat een antieke kast die is geverfd in zwart om bij de industriële look te passen. De eettafel is voorzien van 4 verschillende kleurige stoelen per zijde voor gezellige diners met vrienden en familie.

Maatwerk triple openhaardkast steelt de show

In de woonkamer is de blikvanger de maatwerk triple openhaard en de bijbehorende kast die we zelf ontworpen hebben. We kozen bewust voor een zwevend meubel met strakke lijnen voor extra opbergruimte. De tv-wand heeft een donkerdere tint gekregen om de strakke look te versterken.

2 stijlen en 1 interieur

Om te voorkomen dat de woonkamer te steriel werd, kozen we voor een groene hoekbank. De sfeervolle hoek is voorzien van houten wandpanelen en we hebben gebruik gemaakt van een rond kleed en de salontafels om de hoek te breken. Er is aandacht besteed aan de grote klok en rotan wanddecoratie om symmetrie aan te brengen. Achter de bank hebben we een extra plank gemaakt voor drankjes of persoonlijke accessoires.

Binnenkort volgen foto’s van dit unieke interieurontwerp waarin moderne en industriële stijlen samenkomen.