BeforeAfter

”We hebben Design in a box gevraagd om de kleuren en iets van patroonbehang te combineren zonder dat het erg druk werd.
Wij vinden het namelijk belangrijk dat we een warm en comfortabel huis hebben om lekker te ontspannen na een dag hard werken.
Daar heeft Design in a Box wel over nagedacht. B.v. tot de extra vulling in de zitkussens van de bank en prachtig designbehang.”

De bewoners zijn eigenlijk de oude buren. Hoe leuk is dat, dat de woning van de buren je net iets meer aanspreekt. Dit is gelijk een mooi moment om een interieurontwerper in te schakelen voor een bestaande woning. Want welke stappen onderneem je bij een verbouwing? Hoe richt je woonkamer sfeervol in?

Een rustig interieur begint bij de basis. Aardetinten en zachtgroene tinten werken rustgevend. Voor de wand achter de bank mocht wel een patroonbehang gekozen worden. De kleuren die in de woning toegepast zijn, zie je ook terug het designbehang. Persoonlijk interieuradvies is terug te zien in o.a. de loungebank. Zo hebben we meegedacht over de vulling, kleur, afmeting maar ook zelfs de kleur van de stiksels. Zo kunnen de bewoners lekker relaxen na een lange dag werken.

Voor het lichtplan hoefde wij niet mee te denken met de lichtpunten. Op de huidige lichtpunten zijn nieuwe lampen geplaatst. De staande lampen en vloerlampen geven de woonkamer extra sfeer. De kaarsen op de salontafel hebben een lekkere geur, die zorgen voor een ontspannend gevoel.

Kleur en materialenplan

Meubelplan


”Het is een prettige samenwerking omdat de designer goed kan luisteren en inbeeldingsvermogen heeft in de situatie ondanks dat het alles digitaal verloopt.
Ik had met enige regelmaat items die ik tijdens het ontwerpproces wilde voorleggen. Dit kon gemakkelijk via e-mail of whatsapp sturen en ik kreeg binnen no time een reactie. Doordat er zo snel wordt gereageerd, wordt ‘op afstand’ opeens ‘heel dichtbij’.

Ondanks dat Design in a Box geen keuken advies gaf, ben ik wel heel blij dat ze mee hebben gekeken met de kleuren-en materialen van de keuken.
Wij hebben namelijk een open keuken en nu komen alle kleuren mooi bij elkaar en is het een geheel.

Vooraf werden er duidelijke afspraken gemaakt over het budget. De shoppinglist was voor mij echt een uitkomst, superhandig! Binnen een half uur had ik uiteindelijk alles besteld. Nu is het nog even wachten op de meubels. We doen Design in a Box dus zeker aanbevelen. Een dikke JA dus!”

Kees Uittenbogaard
BeforeAfter