BeforeBefore

We hebben Design in a box gevraagd om de kleuren en iets van patroonbehang te combineren zonder dat het erg druk werd.
Wij vinden het namelijk belangrijk dat we een warm en comfortabel huis hebben om lekker te ontspannen na een dag hard werken.
Daar heeft Design in a Box wel over nagedacht. B.v. tot de extra vulling in de zitkussens van de bank en prachtig designbehang.

Kleur en materialenplan

Meubelplan


”Het is een prettige samenwerking omdat de designer goed kan luisteren en inbeeldingsvermogen heeft in de situatie ondanks dat het alles digitaal verloopt.
Ik had met enige regelmaat items die ik tijdens het ontwerpproces wilde voorleggen. Dit kon gemakkelijk via e-mail of whatsapp sturen en ik kreeg binnen no time een reactie. Doordat er zo snel wordt gereageerd, wordt ‘op afstand’ opeens ‘heel dichtbij’.

Ondanks dat Design in a Box geen keuken advies gaf, ben ik wel heel blij dat ze mee hebben gekeken met de kleuren-en materialen van de keuken.
Wij hebben namelijk een open keuken en nu komen alle kleuren mooi bij elkaar en is het een geheel.

Vooraf werden er duidelijke afspraken gemaakt over het budget. De shoppinglist was voor mij echt een uitkomst, superhandig! Binnen een half uur had ik uiteindelijk alles besteld. Nu is het nog even wachten op de meubels. We doen Design in a Box dus zeker aanbevelen. Een dikke JA dus!”

Kees Uittenbogaard
BeforeBefore