De bewoner is erg terughoudend als het gaat om het toepassen van kleur in het interieur. Omdat de bewoner vaak op het strand te vinden is en geniet van de zonsondergang, hebben we gekozen om naast de basiskleur een subtiele accentkleur toe te passen. We kozen voor de kleur okergeel, omdat deze de ruimte warmer doet aanvoelen en het wit een beetje breekt. Door het materiaalgebruik in combinatie met deze accentkleur, creëren we een warme en uitnodigende sfeer in het appartement.

De keuken is voorzien van rustiek beton, wat mooi past bij de geborstelde structuur van het RvS blad. De keuken is volledig uitgerust en beschikt naast de standaard apparatuur ook over luxe zoals inductiekookplaten met geïntegreerde afzuiging en een inbouw wijnkoelkast.

Comfort en stijlvol

We hebben bewust gekozen voor een gietvloer. Deze vloer is zacht en elastisch, wat het lopen comfortabel maakt, maar tegelijkertijd ook geluiddempend, wat erg belangrijk is in zo’n woontoren.

Panoramisch uitzicht

De woonkamer biedt een panoramisch uitzicht over Rotterdam en is voorzien van meubels van zeer hoge kwaliteit. We hebben ook bewust gekozen voor deze indeling van de woonkamer, zodat je tv kan kijken terwijl je tegelijkertijd geniet van het prachtige uitzicht over Rotterdam. Vanuit alle hoeken van de woonkamer heb je een mooi zicht op de stad. De verlichting is op maat gemaakt en past perfect bij het interieur, waardoor het nog luxueuzer oogt. Het materiaal staal, dat ook gebruikt is voor de verlichting, komt ook terug in de stalendeur.

Het leven in het hart van Rotterdam

De slaapkamers zijn ruim van formaat en de badkamer is van alle luxe voorzien. Het uitzicht over de Maas vanaf de 29ste verdieping is fenomenaal. Je kunt genieten van een prachtig uitzicht over de stad en het geeft een bijzondere beleving om op zo’n hoge verdieping te wonen.

Kortom, dit appartement biedt alles wat je maar kunt wensen als het gaat om comfort, stijl en uitzicht. Het is een plek waar je je meteen thuis zult voelen en waar je kunt genieten van het leven in het hart van Rotterdam.

Ontwerp en realisatie: Design in a Box
Foto’s: Real Estate