Afhankelijk van de box die je kiest, kan deze verschillende onderdelen bevatten. Op deze pagina geven we een korte toelichting van wat je in de box kunt verwachten.

Moodboard

Een moodboard wordt gemaakt ter voorbereiding op het ontwerp en is een abstracte weergave van het ‘gevoel’ dat het ontwerp moet gaan uitstralen.

Moodboard
Plattegrond

2D-plattegrond

De plattegrond is een bovenaanzicht van de ruimte zonder meubelstukken of styling. Het gaat hierbij om de maatvoering en verhoudingen.

3D-plattegrond

Een 3D-plattegrond is alsof je van bovenaf naar jouw kamer kijkt. Je ziet de ruimte, de indeling, de kleuren en materialen en alle meubelstukken.

Kleur/materialenplan

Kleuren-/materialenplan

In het kleuren/materialenplan worden de kleuren en materialen voorgesteld die in het ontwerp worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan de kleur op de wanden en het materiaal van de vloer of raambekleding.

Meubelplan

Een meubelplan is een bovenaanzicht van de ruimte inclusief alle meubelstukken. Het geeft een goed beeld van de indeling en de bewegingsruimte die je in de ruimte hebt.

Meubelplan

2D-uitwerking

Een 2D-uitwerking is als het ware een wandaanzicht en geeft een goed beeld van hoe de kamer straks aan zal voelen.

3D-uitwerking

Een 3D-uitwerking geeft een realistisch beeld van hoe een ruimte er uit komt te zien.

Kleur/materialenplan
Lichtplan Buyten

Lichtplan

Een lichtplan is een bovenaanzicht van de ruimte voorzien van alle lichtpunten en een indicatie van de verdeling en hoeveelheid licht in de ruimte.