Home » Van presentaties tot creatieve uitjes: mijn gevarieerde week als interieurontwerper

Van presentaties tot creatieve uitjes: mijn gevarieerde week als interieurontwerper

Als interieurontwerper is geen dag hetzelfde en dat geldt ook voor de afgelopen week. Na een weekje wintersport, begon de week op maandag met een presentatie voor de bewoners van een geschakelde woning uit 2000. Het was een avond vol energie en enthousiasme. Het was fantastisch om te zien dat de bewoners erg blij waren met mijn ideeën. Het is altijd fijn om te horen dat je klanten tevreden zijn met je werk.

Op dinsdag ging ik aan de slag met de feedback die ik had ontvangen. Het interieurontwerp werd verder uitgewerkt en ik kreeg ook nog een telefoontje van een nieuwe klant. Zij had hulp nodig bij het maken van een lichtplan voor haar nieuwbouwwoning.

Na een fijne kennismakingsgesprek op woensdagochtend, mocht ik meedenken over de verlichting van alle drie de etages. In de middag had ik vrij genomen om met mijn dochtertje te schilderen. Het was een prettige afwisseling na alle drukte. Creatief bezig zijn werkt ontspannend voor mij.

Op donderdag had ik een afspraak op locatie. Normaal werk ik online, maar omdat er een nieuwe etage op de bestaande woning komt, moest ik toch even langs. Het was onprettig om weer in de file te staan en tijd te verliezen met het zoeken van een parkeerplek, maar de locatie was het zeker waard. Het was een prachtig pand uit 1886 met karakteristieke eigenschappen waarbij we de stijl van beneden doortrekken naar boven, maar dan wel met een creatieve twist.

Als afsluiter van de week bezocht ik de Material District om nieuwe contacten te leggen. In de middag bracht ik een bezoek bij de The Cooltower in Rotterdam, een interieur dat recent was opgeleverd. Het was fantastisch om het interieur in het echt te bekijken en de bewoner weer te spreken, zie hier het resultaat. Het was een mooi begin voor het weekend.

Als interieurontwerper is geen dag hetzelfde. Ik ben blij dat ik een gevarieerde week heb gehad en kijk uit naar de projecten die komen gaan. Werken als interieurontwerper is een prachtige baan waarbij ik mijn creativiteit en passie kan combineren. Ik ben dankbaar voor de uitdagingen en kansen die elke dag met zich meebrengt. Op naar de nieuwe week!

Aan de slag met jouw interieur

Heb je zin om aan de slag te gaan met jouw interieur en kun je wel wat hulp gebruiken? Probeer dan vooral eens ons online interieuradvies. Klik hier om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen.

Lees ook onze andere berichten